Isolering

Elsted Tømrer og Snedker tilbyder personlig gennemgang af dit hjem og skræddersyede løsninger. Vi er specialiserede i papirisolering, der giver mange fordele frem for traditionelle metoder. Lad os hjælpe med at skabe optimal komfort og energieffektivitet i dit hjem.

Tømrerarbejde

Når det drejer sig om tømrer- og snedkerarbejde indendørs, er tillid afgørende. Vi forstår, at vi blot er gæster i dit hjem, og derfor behandler vi det med den største respekt. Vores mål er at forlade dit hjem i samme stand, Pletfrit! Vi lægger stor vægt på kvalitet og stolthed i vores arbejde.

Tagarbejde

Elsted Tømrer og Snedker har mange års erfaring med tage. Både når det gælder opførelse af nye tagkonstruktioner, men også når det gælder reparation af eksisterende tage. Uanset din tagtype, er Elsted Tømrer og Snedker klar til at give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vinduer & Døre

Opgrader dit hjem med nye døre og vinduer fra Elsted Tømrer og Snedker. Vi leverer kvalitetsprodukter fra pålidelige leverandører, tager mål og sørger for professionel montering samt bortskaffelse af de gamle elementer. Vi klarer også eventuel inddækning. Vi står altid til rådighed!

Hvem er Elsted Tømrer & Snedker?

Med base i Elsted nær Snedsted, er vi solidt placeret i vores lokalområde, som vi anser for at være Thy, Mors og Salling. Med mere end 40 års erfaring i branchen, er vi din foretrukne lokale samarbejdspartner. Vores mangeårige erfaring gør, at vi ved hvad der skal til, for at levere et solidt produkt

Hos os er den personlige service i højsæde. Hos os tager vi gerne en uforpligtende snak om et kommende projekt. Det er vigtigt for os, at vi kender hinanden og ikke mindst projektets omfang, inden vi går i gang. Under hele projektet, er vores uddannede tømrer og snedkere altid klar til en snak om projektet. Dit projekt er vores projekt.

CVR: 31488761

Uhrbandsmindevej 9, 7752 Snedsted

+45 20 67 82 44 

info@elstedts.dk