Netbutik

Oplev vores praktiske online netbutik, hvor du kan bestille friskfanget fisk direkte til din dør. Opdag bekvemmeligheden ved at få kvalitetsfisk leveret lige til dig!

Abonnement

Få frisk fisk på abonnement til en fast ugentlig pris og nyd bekvemmeligheden ved regelmæssig levering af kvalitetsfisk direkte til din dør.

Fiskeauktion

Vi er stolte af at være en del af Hanstholm Fiskeauktion, hvor vi bringer dig de friskeste og bedste fangster direkte fra havet. Velkommen til vores fantastiske udvalg!

Opskrifter

Oplev vores udsøgte udvalg af lækre opskrifter, hvor friskfanget fisk møder kreative tilberedninger og sublime smagskombinationer. Forkæl dine smagsløg i dag!

Hvad er Hanstholm Auction Buyer?

Hanstholm Auction Buyer ejes og drives af Johnny Bækkel som en enkeltmandsvirksomhed.

“Jeg er 57 år, har været i branchen siden 1986, og har indtil nu arbejdet med eksport af fersk fisk til grossister, fiskehandlere, restauranter og supermarkeder overalt i Europa”.

Grundtanken med virksomheden er, at levere gode og sunde råvarer, som er klar til brug i køkkenet. Produkterne kommer direkte fra bådene til forbrugerne, uden fordyrende mellemled.

Udover forretningen med at levere til private i Danmark driver Hanstholm Auction Buyer også opkøbsvirksomhed på Hanstholm Fiskeauktion, og agentvirksomhed for forskellige virksomheder i Europa.

Johnny@Hanstholm.Fish

Hvidhøjvej 14, Tilsted, Thisted, Denmark

+45 20 31 17 50