Tagbeklædning

Det handler om udseende og levetid. Med et zinktag får du et tag, som ofte kan holde imellem 70-100 år. Som certificeret Rheinzink leverandør udmærker vores tagdækningsløsninger sig gennem mange forskellige
egenskaber. Du får produktkvalitet i absolut topklasse som er holdbart og top sikkert!

Facadebeklædning

En af vores kernekompetencer er facadebeklædning. Som den mest synlige del af dit hus eller din erhvervsbygning udfører facaden flere forskellige opgaver. Det hanlder om design og fremtoning, men det handler i høj grad også om holdbarhed, tilpasning til omgivelserne og minimum vedligehold.

Specialløsninger

Med vores mange års erfaring som professionel blikkenslager har vi både prøvet og set lidt af hvert, og noget vi elsker, er når vi får ”lov til” at udføre specialløsninger. Det er netop dér, hvor vi bliver udfordret på vores håndværk, som vi sætter stor ære i. Så, står du med en opgave, stor som lille, så er vi altid klar på en udfordring!

Kviste

Har du et hus med en eksisterende kvist, som trænger til en renovering eller ønsker du at skabe ekstra rum og m2 med en kvist, så er vi det rette valg for dig. Med en kvist kan du på en flot og æstetisk måde udvide dit boligareal på tagetagen, ligesom du også får mere lys og øger rumkvaliteten generelt.

Hvem er Torben Holt Tag & Facade?

Holt Tag & Facade tilbyder traditionelt blikkenslagerarbejde, hvor der er fokus på den gode kvalitet og gedigent håndværk. Hos Holt Tag & Facade er kunden altid i fokus og vi inddrager dig så meget som muligt i projektet, især når der skal vælges materialer, og når den endelige løsning klarlægges.

Vi kan b.la. tilbyde tagløsninger i forskellige materialer, facadebeklædning i forskellige materialer og løsninger, stern- og vindskeder, tagrender og nedløb i zink og kobber, murerkroner og afdækninger, skorstens inddækninger og indpakninger og diverse montagearbejde til tagdækkeren.

Vi har stor erfaring inden for faget og sætter en stor ære i vores arbejde, derfor kan vi også sige, at du med garanti får en professionel blikkenslager, hvor kvaliteten virkelig er i højsædet.

Kontakt os i dag og få en god snak om dit næste projekt.

 Leopardvej 5, 7700 Thisted 

info@blikkenslagerholt.dk

https://blikkenslagerholt.dk/

+45 31 32 04 94