Industry

 Avanceret teknologisk knowhow og en bred vifte af løsninger, herunder f.eks. kondens- og temperaturbestandige løsninger, muffer, rør og forisolering afhængig af de specifikke krav til den enkelte applikation.

Aqua

SallingPlast er en af ​​de førende danske producenter af højstrøms PEHD fittings, manifolds og andre produkter velegnet til akvakulturindustrien, fisketragte, separatorer, PEHD rør og skaldyrsbure. 
 

Energy

Vi fremstiller et omfattende udvalg af præisolerede rør og fittings til energi-, vand- og spildevandsapplikationer. Vores produkter, selvfølgelig 100 % vandtætte, fås med lækagedetektionssystemer, sporrør, stikmuffer mv.

Historien

Salling Plast A/S, grundlagt i 1967, er en virksomhed med en imponerende historie. I årtier har vi været førende inden for plastproduktion og leveret innovative løsninger til kunder verden over. Vores engagement er fundamentet for vores fortsatte succes.

Hvem er Salling Plast?

Salling Plasts historie går næsten 50 år tilbage, og virksomheden har været familieejet siden starten i 1967. Virksomheden startede som en enkeltmandsvirksomhed, og i dag beskæftiger vi over 100 medarbejdere og eksporterer til en lang række lande i og uden for EU.

Vi udvider løbende produktsortimentet, der nu omfatter 40.000 varenumre – fra præisolerede fjernvarmeprodukter til fittings og andre former for rørtyper i plast og plastkappe og en lang række specialprodukter. Udviklingen er gennem årene sket i tæt relation med vores kunder.

En stadig voksende del af produktionen består af specialløsninger, som vi via vores fleksible og effektive produktionsapparat håndterer alle aspekter af – herunder også produktion af værktøj og maskiner til produktionen.

Produkterne benyttes bl.a. til fjernvarme, fjernkøling, brugs- og spildevand, ventilation, levnedsmiddelproduktion (f.eks. slagterier, mejerier og bryggerier), den kemiske industri og offshoreindustrien. Eksportandelen udgør ca. 50 % af produktionen.

Vores interne kvalitetsafdeling sikrer løbende, at produktionen til enhver tid overholder gældende normer og regler i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001:2008, og produktionen af fjernvarmerør sker i henhold til EN 253:2013 og underliggende standarder.

Erhvervsvej 9, 7760 Hurup

info@sallingplast.com

https://burgermood.dk/

+45 96668300